Hva kan du vente deg?

Ankomsten til Israel

Jeg regner med at du kommer med fly til Israel. De aller fleste lander da på Ben Gurion flyplassen utenfor Tel Aviv. Hva som venter deg er avhengig av om du ankommer på dagtid en av dagene programmet ditt begynner, eller på en annen dag.

 

Ankomst på dagtid den dagen programmet begynner:

Du blir møtt på flyplassen av en eller flere personer fra Sar-El. Dette kan være Pamela Lazarus som er organisasjonens sivilt ansatte program coordinator, og som stort sett har styringen og kontrollen med alle gruppene. Eller du kan bli møtt av noen unge soldater fra Sar-El avdelingen i hæren.

Etter at eventuelle andre som skal til samme gruppe er ankommet, vil du bli kjørt til basen, enten direkte fra flyplassen eller via hoteller for å plukke opp andre frivillige.

Ankommer du på riktig dag men tidligere enn kl. 8 – 9 om morgenen, må du vente til folkene fra Sar-El kommer.

 

Ankommer du en annen dag enn den dagen programmet begynner, må du ringe til Program Coordinator Pamela Lazarus og avtale tid og sted for oppmøte.

Det vil gjerne være på flyplassen eller på Sar-El kontor i Tel Aviv – Yaffo den dagen programmet begynner. Frem til den dagen må du klare deg selv.

Det vil si at du må reise til Tel Aviv eller Jerusalem (eller et annet sted du vil), finne hotell eller et hostel selv, og nyte tiden frem til oppmøte på beachen i Tel Aviv eller i gamlebyen i Jerusalem, for eksempel.

På basen

På basen vil du bli tildelt en køye i barakken der du skal bo, og du vil få utlevert 2 stk. arbeidsuniformer, støvler og 2 blankets og laken.

Mer kommer! Jeg må bare finne tid til å skrive det!

 
 

Sar-EL Norge - Volunteers for ISRAEL