Programmer og datoer i 2017

Dette er start- og sluttdatoer for programmene frem til ultimo 2017.

 

Informasjon

Frivillige kan slutte etter 2 uker på et vanlig 3-ukers program, og man kan bli lengre hvis man får tillatelse, opp til 3 måneder som er maksimum.

 

Alle programmer begynner på søndag eller mandag (hvis ikke annet er oppgitt, og ender på torsdager). NB: Et 3-uker program er å foretrekke fremfor et 2-ukers program.

 

OBS: Deltaker på de Internasjonal Ungdomsgrup- pene må være 17-25 år gamle, og beherske engelsk godt.

 

OBS: Vær oppmerksom på at man vanligvis ikke kan være på basene i helgene. Enten må man ordne selv med losji, eller man kan bo på Bait Odet, Sar-Els hostel i Tel Aviv / Yaffo.

 

OBS: En-ukes programmene forutsetter fremmøte på flyplassen i Tel Aviv (Ben Gurion) kl. 08.00 om morgenen den dagen programmet starter!

 

Israel200420033.jpg

 

Søker du noe spesielt, følg med her:


 
Med ujevne mellomrom blir det arrangert grupper/programmer som ikke er annonsert på forhånd. Typisk er en-ukes programmer, og ekstra programmer i krisesituasjoner. Spesielle programmer vil bli annonsert her så fort jeg får kjennskap til de.


Ulpan språkskole
Ulpan (hebraisk) språkskole er tilgjengelig på alle gruppene forutsatt at det er minst 10 deltakere. Det er klasser 2 kvelder hver uke, og det koster $ 50 som dekker opp til 3 ukers kurs.  

Nivå er nybegynner-hebraisk. Kursdager er 2 kvelder i uken. Pris er $ 50. Kursene forutsetter at det er minst 10 påmeldte. Ta kontakt med Sar-El Norge hvis du er interessert. (14.05.2007)

Pleiehjem programmer
Det er spesielle pleiehjem (Nursing Home) prgrammer. Disse har feksible begynnerdatoer, og forutsetter at man binder seg til minst 4 uker.  

2017

Last ned datoene for hele året 2017 (kommer).

________________________________________
Er det skandinaver med i min gruppe? Sjekk her. . . (denne lenken er deaktivert)
________________________________________