Programmer og datoer

På lenkene under finner du start- og sluttdatoer for alle programmer.  Trykk på lenken til det året du ønsker. Vær oppmerksom på at gruppene stenger senest en måned før start, så du må være ute i tide! 

 

Informasjon

Alle programmer begynner på søndag og ender på torsdag.  

Frivillige kan slutte etter 2 uker på et vanlig 3-ukers program, og man kan vanligvis ta flere programmer etter hver andre, opp til 3 måneder som er maksimum da et turistvisum varer i 3 måneder.

Kommer du til Israel den dagen gruppen starter (søndager) må flyet ditt lande senest kl 16:00. Hvis du allerede er i Israel før datoen gruppen starter, må du ringe vår Program Coordinator Pamela Lazarus på 0528 2190945 før søndagen for å få oppgitt tid og sted for oppmøte (som vanligvis er søndag morgen på flyplassen).

Ikke kjøp flybillett før du har fått bekreftet av Sar-El Norge at du er akseptert for deltakelse på våre programmer.
 
Aldersgrense for deltakelse er nedad 17 år (16 år hvis sammen med foreldre eller verge). Oppad er det ingen grense så lenge man har fysisk og psykisk god helse.

OBS: Deltaker på de Internasjonale Ungdomsgruppene må være 17-25 år gamle, og beherske engelsk godt.


OBS: Vær oppmerksom på at man vanligvis ikke kan være på basene i helgene. Enten må man selv ordne med losji, eller man kan bo på Bait Oded, Sar-Els hostel i Tel Aviv / Yaffo.


OBS: En-ukes programmene forutsetter fremmøte på flyplassen i Tel Aviv (Ben Gurion) kl. 08.00 om morgenen den dagen programmet starter!

 

Israel200420033.jpg

 

Søker du noe spesielt, følg med her:


 
Med ujevne mellomrom blir det arrangert grupper/programmer som ikke er annonsert på forhånd. Typisk er en-ukes programmer, og ekstra programmer i krisesituasjoner. Spesielle programmer vil bli annonsert her så fort jeg får kjennskap til de.


Ulpan språkskole
Ulpan (hebraisk) språkskole er tilgjengelig på alle gruppene forutsatt at det er minst 10 deltakere. Det er klasser 2 kvelder hver uke, og det koster $ 50 som dekker opp til 3 ukers kurs.  

Nivå er nybegynner-hebraisk. Kursdager er 2 kvelder i uken. Pris er $ 50. Kursene forutsetter at det er minst 10 påmeldte. Ta kontakt med Sar-El Norge hvis du er interessert. (14.05.2007)

Pleiehjem programmer
Det er spesielle pleiehjem (Nursing Home) prgrammer. Disse har feksible begynnerdatoer, og forutsetter at man binder seg til minst 4 uker.  

2018

 

Oct. 7-25
_______________________________________
Oct. 28-Nov. 15
_______________________________________
Oct. 28-Nov. 1—1 Week Group (must meet at 8:00 am)
_______________________________________
Nov.18-Dec. 6 (Chanukah begins Dec. 3)
_______________________________________
Dec. 9-27
_______________________________________
Dec. 23-Jan 3, 2019 (2 week group)

_______________________________________


 

Sar-EL Norge - Volunteers for ISRAEL